“Az első benyomás meghatározza az üzlet sikerességét, és az igényes munkakörnyezet biztosítja a munkavégzéshez szükséges jó közérzetet.”

Pályázati Információ

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: DISZK Dél-alföldi Inkubációs és Szolgáltató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe: Termelő gépek beszerzése a DISZK Kft-nél

A projekt azonosítószáma:                      GINOP-1.2.2-16-2017-00379

A szerződött támogatás összege:          32 655 854 Ft

A támogatás mértéke:                              50%

A Projekt befejezésének dátuma:           2018.12.27

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósításával egy IC200 Bending machine, egy Bystronic Xpert 80 élhajlító, 3 db MAHE Ecopulse 3500 hegesztő berendezés, egy Cuteral automata fűrészgép, egy Bernardo oszlopos fúrógép, egy Soyer csaphegesztő, egy Bodor laser BCL1309XM, 3 db Fujitsu Celsius W570 Black, és 3 db Dell Inspiron 7577 Black laptop, és egy Benq TK800 projektor beszerzése történik meg. Fontos számunkra, hogy megfelelő minőségű terméket gyártsunk, ehhez nélkülözhetetlen a piacon fellelhető legmodernebb technológiával ellátott gépek beszerzése, melyekkel fejleszteni tudjuk cégünk termelési tevékenységét. Összességében tehát a projekt megvalósulásával termelékenységünk növelése, új termékkínálat bevezetése, piaci pozíció megőrzése és annak bővülése valósult meg.

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: DISZK Dél-alföldi Inkubációs és Szolgáltató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe: Üzemcsarnok létesítése a DISZK Kft-nél

A projekt azonosítószáma:                           GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00242

A szerződött támogatás összege:               48 319 166 Ft

A támogatás mértéke:                                   30%

A Projekt befejezésének dátuma:                2019 ……

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés műszak célja egy 7,8 m magas, ipari padlóval, ipari kapuval, ipari elektromos rendszerrel rendelkező 533 m2-es gyártócsarnok, egy 33m2-es iroda és szociális blokk rész, valamint egy 2kW-os fiber lézer csőmegmunkáló gép. A projekt megvalósulásával termelékenységünk növelése, új termékkínálat bevezetése, piaci pozíció megőrzése és annak bővülése valósult meg. A fejlesztés eredményeként magasabb feldolgozottsági szintű termékek gyártása válik lehetővé, a DISZK Kft ezzel a 2kW-os fiber csőlézer géppel le tudjuk gyártani saját termékkörét, a saját fejlesztésű kültéri lámpaoszlop családot, melyet változatos design, akár kis sorozatok, és led világítás jellemez. Le tudjuk gyártani azokat a forgástesteket, zártszelvényből készült oszlopok, gépek-berendezések elemeit, változatos átmérő mellett, változatos keresztmetszetű rúdanyagokból és zártszelvényekből amelyeket partnereink, megrendelőink igényelnek.