“Az első benyomás meghatározza az üzlet sikerességét, és az igényes munkakörnyezet biztosítja a munkavégzéshez szükséges jó közérzetet.”

ELHELYEZKEDÉS

15 percre a várostól

Ingyenes parkolás

Direkt tömegközlekedés

Főút mellett található

M5 autópálya mellett

Éttermek a közelben

Szeged legforgalmasabb bevezető útja mellett épült fel a város egyik legexkluzívabb irodaháza, a DISZK. Az irodaház megközelítése egyszerű a Szegediek, Szeged környékiek számára, hiszen a belvárostól 10 perces autóútra helyezkedik el, helyi járattal pedig a 71 / 72-es buszok segítségével érhető el. Ez a tágas, világos, modern irodaház ideális igényes irodákra vágyó bérlőknek, akik számára fontos a könnyű megközelíthetőség, megnyerő megjelenés. Szegedi üzletemberek számára jellemzően fontos, hogy e főút melletti irodaházból elérhető az M5-ös autópálya, az M43-as elkerülő, és az E5-ös főút is.

Az itt bérlő cégeknél dolgozók, és a cégek vendégei könnyen és ingyenesen parkolhatnak zárt, védett helyen, és 250m-en belül találhatnak két melegkonyhás étkező helyet, és bevásárlásokra a CBA Príma-t.

Ez a régió Szeged leginkább fejlődő része, az ingatlan szomszédságában számos más kis és közép cég mellett megtalálható a régió nagybani piaca, az ELI Lézerközpont, mely köré a következő években 81 hektáron fog Science park épülni, és pontosan az irodaházzal szemben, az E5 főút másik oldalán a PICK szalámigyár építi meg új gyárközpontját. Elmondható, hogy itt épül Szeged gazdasági centruma.
A DISZK Irodaház és Csarnokai kiváló minőségben épültek meg egy hektáros területen. 1350m2-es irodaházban mintegy 1000m2 vegyes méretű bérelhető iroda van, és 800m2 igényes csarnokfelület négyben osztott, külön-külön bérelhető.

ELÉRHETŐSÉG

boldog.zoltan@diszk.com | + 36 30 239 2582